Crystalyia

Polski serwer Minecraft!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2015-10-02 14:37:46

Crystal01
Operator
Liczba postów: 9
Windows 7Internet Explorer 11.0

Wyniki I etapu rekrutacji - jesień 2015.

Witajcie, oficjalnie ogłaszam wyniki I etapu rekrutacji. Opiszę również szczegółowo jak działać będzie etap II.

Wyniki

Na to czekał chyba każdy biorący udział, choć nie było was wielu (spodziewałem się tego). Nad niektórymi rozważałem mniej nad innymi więcej, nie wszystkich przyjąłem, no cóż.

kubol689
Powiem krótko, znamy się nie od otwarcia serwera, a już z rok czasu, dlatego Ci ufam, zobaczymy czy była to dobra decyzja.

Andzia_Pandzia
To chyba było wiadome, jeśli jako mod radzisz sobie na dużym serwerze, to o mały nie mam wątpliwości.

Get_Left
Byłeś moderatorem tymczasowym, poza małym zajściem spisywałeś się dobrze, czemu niby nie dać Ci szansy.

Lelouh
Widać, że dobrze dogadujesz się z graczami, uważam że wytłumaczenie wszystkiego mocniej Cię ogarnie i, że faktycznie udowodnisz że się nadajesz.

kubasek03
No jasne, raczej się nadajesz, ale jakoś średnio mogę Ci wybaczyć te wyzwiska. Było minęło, zobaczymy jak tam wszystko wyjdzie.

Obecnie otrzymujecie rangę Rekrut, w administracji jeszcze nie jesteście.

O II etapie

Etap II będzie się składał z krótkiego szkolenia i pytania. Rozmowy będą prowadzone na skype. Najpierw w grupie, potem osobno. Będę zadawać pytania dotyczące komend itp. oczywiście bazując na tym co napisaliście w podaniu. Jednym słowem lepiej ma ten kto napisał więcej.

Rozmowa odbędzie się w sobotę  3 października o godzinie 21:00. Wszelkie nieobecności proszę zgłaszać tutaj.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum